Huurbundel: Team Facturering

Met de AccountView-huurbundel Team Facturering(€ 35,- / mnd) beschikt u over alle mogelijkheden om snel en efficiënt te factureren. Dankzij de geavanceerde layoutgenerator bepaalt u zelf hoe uw facturen er op papier en in de e-mail uit zien en in het artikelenbestand legt u alle mogelijke gegevens vast die bij de facturatie nodig zijn. Uiteraard bepaalt u zelf hoe u uw facturen verstuurt: afdrukken en per post, of elektronisch in pdf-formaat of in de UBL 2.0-standaard. Wanneer u elektronisch factureert, genereert AccountView automatisch de e-mailberichten op basis van sjablonen die u helemaal in uw huisstijl kunt opmaken. In combinatie met de functionaliteit van de AccountView-huurbundel Team Standaard beschikt u over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van debiteurenbeheer.is de basis voor een complete financiële administratie. Met deze bundel kunt u met twee gelijktijdige gebruikers een onbeperkt aantal administraties voeren. U hebt financiële grip dankzij de uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden.

Gebruikers

De basis van Team Facturering is twee gelijktijdige gebruikers. Hebt u meer medewerkers die tegelijkertijd in AccountView moeten kunnen werken? Geen probleem, voor een vast bedrag per maand breidt u het systeem uit met extra gebruikers (tot maximaal vijf gebruikers), ongeacht de bundels die u in gebruik hebt.

Aanvullende mogelijkheden

Bieden de bundels u niet voldoende functionaliteit of stelt uw bedrijfsproces specifieke eisen aan uw administratieve software? Geen probleem, u kunt de huurbundels met losse AccountView-modules uitbreiden. Eveneens tegen een interessante vaste prijs per maand. Gebruikt u G-rekeningen, consolideert u regelmatig of verkoopt u samengestelde artikelen? Informeer bij ons naar de vele uitbreidingsmogelijkheden, tel. 0181-321550 of stel uw vraag hier...

Voorwaarden

De minimale contracttermijn voor het huren van AccountView Team is één jaar. De huurtermijnen worden door ons vooraf in rekening gebracht. De opzegtermijn is één maand voor de maand waarin wordt gefactureerd (maart, juni, september, december).