Accountview Huur

De AccountView-huurbundel Team Standaard (€ 85,- / mnd) is de basis voor een complete financiële administratie. Met deze bundel kunt u met twee gelijktijdige gebruikers een onbeperkt aantal administraties voeren. U hebt financiële grip dankzij de uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden.

Met de AccountView-huurbundel Team Facturering(€ 35,- / mnd) beschikt u over alle mogelijkheden om snel en efficiënt te factureren. Dankzij de geavanceerde layoutgenerator bepaalt u zelf hoe uw facturen er op papier en in de e-mail uit zien en in het artikelenbestand legt u alle mogelijke gegevens vast die bij de facturatie nodig zijn. Uiteraard bepaalt u zelf hoe u uw facturen verstuurt: afdrukken en per post, of elektronisch in pdf-formaat of in de UBL 2.0-standaard. Wanneer u elektronisch factureert, genereert AccountView automatisch de e-mailberichten op basis van sjablonen die u helemaal in uw huisstijl kunt opmaken. In combinatie met de functionaliteit van de AccountView-huurbundel Team Standaard beschikt u over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van debiteurenbeheer.is de basis voor een complete financiële administratie. Met deze bundel kunt u met twee gelijktijdige gebruikers een onbeperkt aantal administraties voeren. U hebt financiële grip dankzij de uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden.

Met de AccountView-huurbundel Team Projecten & Uren voert u een overzichtelijke administratie van uw projecten en declareert u eenvoudig op basis van de uren die medewerkers hebben geschreven.

Met de AccountView-huurbundel Team Standaard kunt u al uitgebreide financiële administraties voeren. Wilt u als financiële professional, boekhouder of controller nog efficiënter werken en beschikken over meer rapportagemogelijkheden ?