Huurbundel -Team projecten en Uren

Met de AccountView-huurbundel Team Projecten & Uren voert u een overzichtelijke administratie van uw projecten en declareert u eenvoudig op basis van de uren die medewerkers hebben geschreven.

U hebt een uitstekend inzicht in de begrote kosten en opbrengsten per project en de realisatie daarvan. Uiteraard werkt de AccountView-huurbundel Team Projecten & Uren volledig geïntegreerd met de financiële functionaliteit van AccountView-huurbundel Team Standaard zodat uw financiële administratie altijd is bijgewerkt en sluit met de projectadministratie (de AccountView-huurbundel Team Standaard is reeds opgenomen in onderstaande beschrijving en prijs). Als u AccountView huurt, hebt u recht op hulp van de supportafdeling (telefonisch en per e-mail) en ontvangt u updates van de AccountView-software.

Bieden de bundels u niet voldoende functionaliteit of stelt uw bedrijfsproces specifieke eisen aan uw administratieve software? Geen probleem, u kunt de huurbundels met losse AccountView-modules uitbreiden. Eveneens tegen een interessante vaste prijs per maand. Gebruikt u G-rekeningen, consolideert u regelmatig of verkoopt u samengestelde artikelen? We vertellen u graag meer over de vele uitbreidingsmogelijkheden, tel. 0181-321550 of stel uw vraag hier...

Voorwaarden

De minimale contracttermijn voor het huren van AccountView Team is één jaar. De huurtermijnen worden door ons vooraf in rekening gebracht. De opzegtermijn is één maand voor de maand waarin wordt gefactureerd (maart, juni, september, december).