Accountview, erp oplossingen voor het MKB

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Met Accountview mijn totale bedrijfsproces onder controle, van boekhouding tot project en voorraadbeheer.

 

 

AccountView vereenvoudigt boekhouden door het automatiseren van de administratieve processen. Als alle deelprocessen goed op elkaar aansluiten haalt u optimaal rendement uit uw administratie.

Accountview is de ideale oplossing voor ondernemer, boekhouder, controller en projectleider

Met AccountView-software van Visma stroomlijnt u uw gehele verkoop-, inkoop-, order- en goederenuitgiftetraject. Via e-mail of website kunt u automatisch op eenvoudige wijze uw klanten en leveranciers op de hoogte houden van de orderstatus, voorraadveranderingen en gewijzigde planningen. Alle overige afdelingen binnen uw organisatie zijn direct op de hoogte door de volledige integratie binnen AccountView..

Bent u als controller op zoek naar een geïntegreerde oplossing die u altijd financiële grip op projecten biedt? Dan is AccountView Projecten & Uren een passende oplossing voor u.

De basis van AccountView is de financiële administratie. Hebt u daarnaast behoefte aan specifieke of extra functionaliteit? Visma biedt AccountView-uitbreidingsmodules voor financiële processen, handel, project- en urenadminstratie, accountancy en relatiebeheer.

De financiële modulelijn van AccountView is gericht op organisaties die de administratie willen stroomlijnen, kosten willen besparen en dubbel werk willen voorkomen.

AccountView kent een uitgebreide modulelijn voor de (groot)handelsbranche. Met deze specifieke functionaliteit stroomlijnt u al uw inkoop-, verkoop, order- en afleverprocessen en bereikt u meer efficiency en kwaliteit.

Wilt u op eenvoudige wijze elke fase in uw project- of urenmanagement administreren en managen? Gebruik dan de speciale lijn Projecten en Uren, waarmee u AccountView kunt uitbreiden.

Wilt u de stap maken naar een integraal relatiebeheer? Koppel Accountview dan met onze oplossing CAS, een complete oplossing op al uw devices.

Voor ons staat uw werkwijze centraal. Met diverse koppelingsmogelijkheden zijn wij met onze integratiemodules in staat alle gegevens uit andere applicaties te matchen met velden in AccountView zodat u voorkomt dat data dubbel wordt ingevoerd. Hiermee wordt veel tijd gewonnen en worden fouten voorkomen.

Liever aan de slag zonder investering ? kijk dan hier voor de huur mogelijkheden.