Splits uw facturen vooraf uit naar uw G-Rekening

Splits uw facturen van tevoren naar uw G-Rekening!

Als aannemer kunt u ervoor kiezen om uw loonheffingen welke u moet betalen te voldoen op een G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde rekening waarop loonheffingen aan de belastingdienst of onderaannemers kunnen worden voldaan. Van deze rekening kunnen geen andere betalingen worden uitgevoerd. Door het gebruik van een G-rekening beschermt u zich tegen wanbetalingen van loonheffingen zoals vermeld in de Wet Ketenaansprakelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Met de Elvy G-rekening module kunt u eenvoudig bij het inboeken van uw inkoopfacturen kiezen welk percentage van de factuur betaald moet worden op een G-rekening. Hierdoor is het niet meer nodig om achteraf de inkoopfacturen te splitsen over verschillende rekeningen in uw financiële administratie.

Wat doet Elvy G-rekening precies?

Bij het inboeken van uw inkoopfacturen met Elvy DS heeft u de mogelijkheid om aan te geven welk gedeelte van de factuur dient te worden betaald op een G-rekening. U kunt door middel van een vast bedrag of een percentage aangeven welk bedrag er dient te worden betaald op de G-rekening. Bij het verwerken van de inkoopfactuur in Elvy DS zal in uw financiele administratie de factuur uitgesplitst over de verschillende rekeningen worden ingelezen. De Elvy G-rekening module geeft u de mogelijkheid om een inkoopfactuur uit te splitsen over vijf verschillende G-rekeningen.

Zoveel voordelen in één pakket?

  • Facturen uit te splitsen in vaste bedragen of percentages.
  • Direct oproepbaar bij het inboeken van de inkoopfacturen.
  • Facturen zijn vooraf uitgesplitst.

Kenmerken

  • Beschikbaar voor Exact Globe, AccountView, Unit4 en iMuis.
  • Mogelijkheid tot het gebruik van vijf G-rekeningen.
  • Geïntegreerd in Elvy Document Scanning.
  • Facturen vooraf uitgesplitst, niet meer noodzakelijk om facturen in de financiële administratie uit te splitsen.

Meer informatie?

Vraag om een verhelderende demonstratie (0181-321550). Dan ziet u zelf hoe eenvoudig het werken voortaan is voor uw medewerkers. Of wilt u nú al meer weten? Vraag dan nu de demo versie aan!