Wetenswaardig

Heli Account - Solutions documentenstroom CRM

 • 5 succesfactoren voor een duurzame CRM implementatie

  Om ervoor te zorgen dat uw Customer Relationship Management (CRM) implementatie soepel verloopt, is meer nodig dan alleen de installatie van een geschikte software-oplossing.

 • Alle facturen onder controle met Elvy Inkomend Factuurregister (IFR)

  Weet ú precies hoeveel facturen er dagelijks binnenkomen bij u op de administratie? En heeft u het idee dat uw medewerkers onvoldoende grip hebben en houden op de afhandeling? Dan is er nu de module Inkomend Factuurregister (IFR) van Elvy. Het is een intelligente applicatie die de stroom van facturen digitaal door uw organisatie in goede banen leidt. U heeft altijd inzicht in de status van facturen. En u heeft ook de zekerheid dat alleen goedgekeurde facturen worden betaald.

 • Customer Centricity

  Voor bedrijven met een geweldige toekomst, CAS GenesisWorld CRM/xRM .

 • Een nieuw tijdperk in relationship management ontstaat.

  Het verkennen van nieuwe CRM werelden.

  We houden allemaal van goede relaties : met onze klanten , medewerkers , partners , en met het publiek als een geheel . Misschien zelfs de NSA . We weten dat succesvolle bedrijven fans en supporters hebben. We beseffen dat goede relaties niet zomaar uit de lucht komen vallen , maar moeten worden ontwikkeld en permanent onderhouden . De 10 belangrijkste CRM trends geven aan hoe relationship management fundamenteel zal veranderen in 2014.

 • Eenvoudig verzendlabels maken in Accountview voor DPD Delisprint

  Uw maakt reeds gebruik van de handelsmodules van Accountview om uw verkooporders en facturatie eenvoudig te kunnen vastleggen maar vult uw verzenddocumenten nog steeds handmatig in Delisprint. Dat kan sneller, eenvoudiger en beter.

 • Eenvoudig verzendlabels maken met Accountview voor DHL Easyship

  Uw maakt reeds gebruik van de handelsmodules van Accountview om uw verkooporders en facturatie eenvoudig te kunnen vastleggen maar vult uw verzenddocumenten nog steeds handmatig in DHL Easyship. Dat kan sneller, eenvoudiger en beter.

 • Eenvoudig verzendlabels maken met Accountview voor GLS Label-Lite

  Uw maakt reeds gebruik van de handelsmodules van Accountview om uw verkooporders en facturatie eenvoudig te kunnen vastleggen maar vult uw verzenddocumenten nog steeds handmatig in GLS label-lite. Dat kan sneller, eenvoudiger en beter.

 • Elvy bezorgt de juiste post op uw digitale bureau

  Krijgt uw onderneming dagelijks stapels met post en heeft u het gevoel dat het veel te lang duurt voordat de post bij de juiste personen terecht komt, áls het al bij de juiste personen terecht komt? Dan is er nu de module Inkomend Postregister (IPR) van Elvy! Het is een intelligente oplossing die de stroom van uw inkomende post digitaal door uw organisatie in goede banen leidt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de post digitaal wordt opgeslagen bij de juiste relatie.

 • Elvy herkent, leest en verwerkt documenten en facturen.

  Groeit de hoeveelheid papieren documenten bij u op kantoor u ook boven het hoofd? Er is een slimme oplossing: digitaliseren. Bijvoorbeeld de gehele facturenstroom in uw organisatie. Met Elvy beschikt uw afdeling administratie over een programma om effectief af te rekenen met het tijdrovende verwerken van facturen. Even scannen en Elvy Document Scanning (DS) doet de rest. Gebruiksvriendelijker kan het niet. En efficiënter ook niet. Alle facturen zijn voortaan overzichtelijk terug te vinden in uw administratie.

 • FinanciĆ«le grip voor de Controller - van registreren naar prognotiseren

  Van de moderne controller wordt verwacht dat hij niet alleen controleert en signaleert.
 • Het belang en het gebruik van CRM

  Waarschijnlijk heeft U al uw informatie, ervaring en kennis op een goed georganiseerde manier centraal opgeslagen.Medewerkers die eventueel toegang moeten hebben tot deze gegevens kunnen dat doen op elk gewenst moment, zodat ze alle correspondentie in verband met de klant en hun respectievelijke projecten zien.

 • Het belang en het gebruik van CRM

  Waarschijnlijk heeft U al uw informatie, ervaring en kennis op een goed georganiseerde manier centraal opgeslagen.Medewerkers die eventueel toegang moeten hebben tot deze gegevens

 • Houd uw Accountview versie actueel

  Houd uw Accountview versie actueel door middel van updates en Service Packs.

 • Onkosten worden transparanter met Elvy OD

  Uw medewerkers maken onkosten. Voor benzine, voor studie of voor een broodje onderweg. De verwerking van die onkosten vraagt vaak onevenredig veel tijd van uw financiële administratie. Het kan anders: met de module Onkosten Declaratie (OD) van Elvy. Medewerkers worden voortaan zelf verantwoordelijk voor het correct invoeren van bonnetjes en declaraties. Dat maakt het verwerken van de boeking door de collega’s van de administratie een stuk simpeler en de kans op fouten aanzienlijk kleiner.

 • Splits uw facturen vooraf uit naar uw G-Rekening

  Splits uw facturen van tevoren naar uw G-Rekening!

  Als aannemer kunt u ervoor kiezen om uw loonheffingen welke u moet betalen te voldoen op een G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde rekening waarop loonheffingen aan de belastingdienst of onderaannemers kunnen worden voldaan. Van deze rekening kunnen geen andere betalingen worden uitgevoerd. Door het gebruik van een G-rekening beschermt u zich tegen wanbetalingen van loonheffingen zoals vermeld in de Wet Ketenaansprakelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over de Wet Ketenaansprakelijkheid.

 • xRM - Gebruik de kracht van uw netwerk

  Het wereldwijde netwerk wordt steeds uitgebreider - geldt dat ook voor uw onderneming ?

  Facebook, Twitter, XING, Google+, LinkedIn - de triomftocht van de zogenaamde sociale media op internet is niet te stuiten. Meer dan miljarden mensen onderhouden nu online hun contacten. En deze tendens is snel stijgend.